Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 19. helmikuuta 2013

ROBO-puulaakin finaali Seinäjoki-salissa 13.5.2013

ROBO-puulaakin grande finale tulee olemaan 13.5 maanantaina klo 14-15.30 Seinäjoki-salissa. Silloin kisaavat kaikki ROBO-puulaakissa mukana olevat Etelä-Pohjanmaan lukiot keskenään robomestaruudesta (15 lukiota, ja noin 40 robottia). Juhlapuhujana ja palkintojen jakajana on ministeri Paula Risikko.

Seinäjoki-salin osoite on seuraava: Kampustalo, Keskuskatu 35, 60100 Seinäjoki.

Tätä ennen jokaisella lukiolla karsitaan joukkueiden kesken lukion paras esitys. Paras robotanssi kopioidaan muihin lukion robotteihin ja ryhmät edustavat yhdessä lukiotaan tuossa 13.5 olevassa kisassa.

Ohessa Pauliina Hautamäen ohjeet lukion sisäiseen kilpailuun, joka pidetään huhtikuussa.

Lukion sisäinen kisa

Mitä siellä esitellään?
Lukion sisäisessä kisassa jokainen ryhmä esittää
-robottitanssinsa noin 1,5-2 minuuttia
-kummiyrityksestään tekemänsä power point-esityksen noin 5 min

Aikatarve
Aikaa sisäiseen kisaan on hyvä varata 45-60 min. Tämä riippuu lukion ryhmien määrästä.

Kuka valitsee voittajan?
Voitte itse päättää kuka lukion parhaan esityksen valitsee. Se voi olla lukiolaisten äänestys tai voitte valita tuomariston, joka päättää. Nurmon ja Seinäjoen lukio ovat palkinneet voittajajoukkueen Rosson lahjakorteilla (a 10-15 €) ja samoin äänestäneiden kesken on arvottu pieni palkinto.

Mitä tapahtuu lukion sisäisen kisan jälkeen?
Lukion sisäisen kisan voittajajoukkueen tanssi kopioidaan muihin robotteihin ja erilliset ryhmät sulautuvat yhdeksi isoksi ryhmäksi (huom! max 12 opiskelijaa), joka edustaa lukiotanne Etelä-Pohjanmaan lukioiden välisessä kisassa ma:na 13.5 klo 14.-15.30 Seinäjoki-salissa. Finaalissa skabaa 16 lukiota!
Finaalissa esitellään vain robotanssit. Muistakaa kuitenkin tuoda kummiyrityksiä esiin!

Lukion sisäisen kisan ja loppukilpailun väliin on hyvä jättää pari viikkoa väliä, jonka aikana tuo koko edustusjoukkue saa vielä hioa liikkeitä ja tehdä ryhmälleen koreografiaa. Loppukisassa robottien kisa-alustana tulee olemaan muovimatto. Voitte siis ohjeistaa lukiolaisianne jo nyt, että testaavat liikkeitä muovimaton päällä. Eli älkää tehkö koko liikesarjaa liukaspintaisella pöydällä tai parketilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti